O Κολοβέτσιος σε ρόλο... διπλωμάτη ένωσε Ελλάδα και Τουρκία (vid)

O Κολοβέτσιος σε ρόλο... διπλωμάτη ένωσε Ελλάδα και Τουρκία (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:27 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 23.05.2023

Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εθνικής Αμύνης, Χουλούσι Ακάρ, στα γραφεία της Καϊζερισπόρ συνδυάστηκε με ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Όπως και η Ελλάδα, έτσι και η Τουρκία βρίσκεται σε εκλογικό «πυρετό», ενόψει του δεύτερου γύρου της διαδικασίας στη «μάχη» ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης του πρώτου, Χουλούσι Ακάρ, επισκέφθηκε την Καισάρεια και ένα από τα σημεία που βρέθηκε ήταν τα γραφεία της Καϊσερισπόρ.

Η επίσκεψη του Τούρκου αξιωματούχου στη γενέτειρά του, όπου είναι και υποψήφιος, συνοδεύτηκε από την βόλτα στις εγκαταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας και τη συνάντηση με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κολοβέτσιο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής εκτυλίχθηκε μία πολύ όμορφη στιγμή.

Ο Ακάρ ζήτησε να συνομιλήσει με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο σε ανοιχτή ακρόαση, παρέα με τον παίκτη του συλλόγου. Οι τρεις άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας να στέλνει τις ευχές του στον Έλληνα αμυντικό και τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν επίσης ευχές για καλή εκλογική μάχη