Ο Κουλιεράκης και ο... εκνευρισμός

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©intime

Ο Κουλιεράκης και ο... εκνευρισμός

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βγάζει μάτια, αλλά υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

Είναι σαφές πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι αρκετά ανεβασμένος, με τον Έλληνα στόπερ να μπαίνει στα μπλοκάκια όλο και πιο δυνατών ποδοσφαιρικών brand, καθώς πλέον έχουν γυρίσει προς το μέρος του κεφάλια και από την Premier League,ενώ όλα δείχνουν πως η Μίλαν πλέον τον τσεκάρει πιο έντονα από ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η μανατζερική στέγη του διεθνούς αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού η αλήθεια είναι πως προτιμά γιαδικούς της λόγους να μην επιλέξει ο παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης,που έχει δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον της τόσο στον Κουλιεράκη, όσο και στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό το λόγο ακριβώς οι μάνατζερ του παίκτη τρίβουν τα χέρια τους για τις εμφανίσεις του, αφού θεωρούν πως στο τέλος θα βρεθεί άλλη ομάδα και όχι η γερμανική που θα δελεάσει τον παίκτη και θα κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Όλα αυτά την ώρα που ο Χανιώτης στόπερ προσπαθεί να μένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ, αφού κατανοεί πως μόνο αν αποδώσει ακόμα περισσότερο θα μπορέσει να βρεθεί κάποια στιγμή σε ένα τοπ κλαμπ. Ωστόσο, ο εκνευρισμός στον Δικέφαλο είναι διάχυτος αναφορικά με τον τρόπο που οι μάνατζερ του παίκτη χειρίζονται το όλο θέμα.