Ο Κουτσιανικούλης παίζει ακόμα ποδόσφαιρο και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Βασίλης Κουτσιανικούλης

i

©intime

Ο Κουτσιανικούλης παίζει ακόμα ποδόσφαιρο και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Ορέστης Καδδάς 19:30 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 17.10.2023

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίζεται ακόμα στα 35 του χρόνια και ανακοινώθηκε από ομάδα της Γ' Εθνικής.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προέβη η ΑΕΡ Αφάντου (Αθλητική Ένωση Ροδίων Αφάντου), αφού ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η νεοφώτιστη ομάδα της Γ' Εθνικής απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον 35χρόνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα αφού λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πέρασμά του στην Καβάλα κράτησε μόλις λίγους μήνες, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να 

Ο 35χρόνος εξτρέμ έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα.

Η ομάδα της Ρόδου, έπειτα από 6 αγωνιστικές έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση και ελπίζει πως η προσθήκη ενός παίκτη με την εμπειρία του Κουτσιανικούλη θα βοηθήσει στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΡ Αφάντου:

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σπουδαία συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Βασίλης, με τεράστια καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Π. Α. Ο. Κ. , Α. Ε. Λ. , Ο. Φ. Η. και Εργοτέλη ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο με μεγάλη επιτυχία. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».