Ο Λαουτάρο και η κατάρα που έχει στο Αλιάνζ Στάντιουμ

Λαουτάρο Μαρτίνες

i

Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Ο Λαουτάρο και η κατάρα που έχει στο Αλιάνζ Στάντιουμ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:09 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Αργεντίνος επιθετικός μετράει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, αλλά ποτέ δεν έχει καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα μες την έδρα της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε (4/4 22:00) την Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος φέτος έχει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «νερατζούρι», δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ μέσα στην Αλιάνζ Στάντιουμ.

Αν και επέστρεψε φορμαρισμένος μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή και εμφανώς ανεβασμένος μες τον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει μπορέσει να βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Την προηγούμενη αγωνιστική που η Ίντερ ηττήθηκε με 1-0 απ’ την Φιορεντίνα, ο Ιντζάγκι αποφάσισε να ξεκουράσει τον Αργεντίνο επιθετικό. Απόψε στο Τορίνο πάντως, ο Λαουτάρο θα είναι ξανά βασικός και θα προσπαθήσει να τερματίσει το σερί των τεσσάρων αγώνων που έχει χωρίς γκολ.

Με τα 17 γκολ που έχει καταφέρει να βάλει αυτή τη σεζόν, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά αυτό δεν του αρκεί. Έχει σημεώσει συνολικά τρία γκολ απέναντι στη Γιουβέντους, όλα όμως στο Τζουζέπε Μεάτσα. Σε αυτά τα τρία γκολ η Ίντερ έχει καταφέρει μόνο μια φορά να βγει νικήτρια, καθώς τις άλλες δύο ηττήθηκε.

Η «Μεγάλη Κυρία» είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει τις περισσότερες φορές στην καριέρα του (14) αλλά και αυτή από την οποία έχει χάσει τις περισσότερες φορές (7).