Ο λόγος που η Χεορχίνα Ροντρίγκες δεν θα κάνει πλέον δώρα αυτοκίνητα στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Χεορχίνα Ροντρίγκες

i

©instagram

Ο λόγος που η Χεορχίνα Ροντρίγκες δεν θα κάνει πλέον δώρα αυτοκίνητα στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:30 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 27.03.2023

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες τα τρία τελευταία χρόνια έχει χαρίσει ισάριθμα αυτοκίνητα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ως δώρο γενεθλίων. Δεν σκοπεύει ωστόσο να το επαναλάβει και εξήγησε τον λόγο.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τακτικά στην επικαιρότητα για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι τα πολύτιμα δώρα που αφιερώνουν ο ένας στον άλλο, όπου συνήθως συμπίπτουν με τα αντίστοιχα γενέθλιά τους.

Δεδομένης της αγάπης που νιώθει ο Πορτογάλος σταρ για τα αυτοκίνητα, η σύντροφός του το χρησιμοποίησε για να εκπλήξει τον Κριστιάνο. Το τελευταίο από αυτά ήταν ιδιαίτερα ηχηρό αφού επρόκειτο για μια πολυτελή Cabrio Rolls Royce Dawn αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων. Ωστόσο, υπάρχουν άσχημα νέα για τον 38χρονο.

Επειδή η Χεορχίνα ήταν στο El Hormiguero αυτή την εβδομάδα για να παρουσιάσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς της I am Georgina 2 (Netflix) και εκεί αποκάλυψε μερικά μυστικά για αυτά τα δώρα, δεν θα υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα.

Ο λόγος δεν είναι ότι το ζευγάρι έχει «παγώσει» τη σχέση του ή ότι ο Ρονάλντο έχει χάσει το πάθος του για τα αμάξια. Είναι πολύ πιο απλό από αυτό: «Δεν πρόκειται να του δώσω άλλα αυτοκίνητα», εξομολογήθηκε. 

Η Rolls Royce ήταν το τρίτο αυτοκίνητο που έλαβε ο Κριστιάνο ως δώρο γενεθλίων από την σύζυγό του, μετά από μια Cadillac Escalade (2021) και μια Mercedes G-Class Brabus (2022). 

Περιέργως, στην ίδια συνέντευξη, η Χεορχίνα αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο «δεν είναι καθόλου υλιστής».