Ο λόγος της αγωνιστικής πτώσης του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©Photo by Julian Finney/Getty Images

Ο λόγος της αγωνιστικής πτώσης του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πέσει πολύ η απόδοσή του.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ δε βρίσκεται στα καλύτερά του. Ο Άγγλος δεξιός μπακ της Λίβερπουλ θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του τα τελευταία χρόνια. 

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ο 24χρονος διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας δεν αποδίδει το ίδιο. Οι αμυντικές του ικανότητες μπήκαν ξανά στο στόχαστρο μετά την ήττα των «ρεντς» με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ»

Η απόδοση του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ ήταν θέμα συζήτησης στο talksport. Ο Μπεντ και ο Μέρφι υποστήριξαν ότι η αγωνιστική πτώση του Άγγλου δεξιού μπακ οφείλεται στις ώρες που περνά στο γυμναστήριο. «Η προφανής απάντησή μου και το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μάλλον χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.  

Ίσως να είναι πολύ αργά αυτή τη σεζόν τώρα γιατί δεν μπαίνουν στην πρώτη τετράδα ούτως ή άλλως. Αλλά, νομίζω ότι από το καλοκαίρι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό για να επιστρέψει στον καλό του εαυτό. Έχει μαζέψει σε όγκο και αυτός είναι ο λόγος που έχει πέσει και η απόδοσή του».