Ο Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες για διαιτησία και «κλοπές»: «Να είστε προετοιμασμένοι για όλα»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες για διαιτησία και «κλοπές»: «Να είστε προετοιμασμένοι για όλα»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:49 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 05.03.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε αρκετή ώρα πριν την τελευταία προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχει δει να συμβαίνουν σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος του, καθώς μόνο στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει έξι βαθμούς εξαιτίας του VAR, αφού στην ισοφάριση του Αστέρα στην Τρίπολη υπάρχει διπλό οφσάιντ και στη συνέχεια επιθετικό φάουλ στον Ίνγκασον, ενώ στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Πήλιου.

Μάλιστα, τα παραπάνω προκάλεσαν και τη έκρηξη του ΠΑΟΚ, που εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ για αυτό με την ομάδα της Ηπείρου είχε τοποθετηθεί μέσω social media.

Πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου 4/3, δηλαδή την τελευταία που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό στην Τούμπα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλησε να προετοιμάσει την ομάδα του για δύο παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας και στις κλοπές που έχουν γίνει τη φετινή σεζόν και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα να είναι προετοιμασμένη να κερδίζει και υπερπηδά όποιο εμπόδιο μπαίνει σε αυτή. 

Έδωσε μάλιστα παραδείγματα από τα ματς με Αστέρα και ΠΑΣ, που ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε νικήσει παρά την αδικία που βίωσε λόγω του VAR.

Επίσης, ο Λουτσέσκου συνέστησε ηρεμία στους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει σκληρά και να... προκαλεί τον εκάστοτε αντίπαλο. Τόνισε επίσης, πως ο αντίπαλος σε ματς όπως αυτά με τον Δικέφαλο δεν έχει κάτι να χάσει.