Έτοιμος για Βραζιλία ο Κουαλιάτα

Έτοιμος για Βραζιλία ο Κουαλιάτα

Μάνος Τσαλγατίδης 20:57 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 04.03.2023

Ο Νίκολας Κουαλιάτα αφήνει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και φεύγει δανεικός στη Βραζιλία.

Όπως έχει γίνει γνωστό Νίκολας Κουαλιάτα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό τη Βραζιλία. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου και έτσι κρίθηκε πως θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για αγωνιστεί και να πάρει χρόνο συμμετοχή

Έτσι, ο Δικέφαλος και η Κουιαμπά ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή και μάλιστα στη συμφωνία τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που οι Λατινοαμερικάνοι μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του στην ομάδα.

Συγκινητικό «πασίγιο» στον προπονητή της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που υπηρετεί την ΕΜΑΚ και ήταν στα Τέμπη (vid)
ΠΟΛΟ

00:10 - 04.03.2023

Συγκινητικό «πασίγιο» στον προπονητή της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που υπηρετεί την ΕΜΑΚ και ήταν στα Τέμπη (vid)

Με ζεστό χειροκρότημα και «πασίγιο» υποδέχθηκε τον προπονητή της, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, η εφηβική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός τις τελευταίες ώρες ήταν με την ΕΜΑΚ στα Τέμπη.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» και οι Βραζιλιάνοι συμφώνησαν πως αν οι δεύτεροι θέλουν να αποκτήσουν τον 23χρονο θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, ο Κουαλιάτα ήδη ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη χώρα της σάμπα, τη Δευτέρα 6/3.

Άξιο αναφοράς είναι πως η Κουιαμπά θα καλύψει το 50% του συμβολαίου του παίκτη έως και το καλοκαίρι, όταν δηλαδή ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο παίκτης θα ακολουθήσει αρχικά ειδικό πρόγραμμα στη νέα του ομάδα, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο του δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς και θα πρέπει πριν μπει στο γήπεδο να σιγουρευτούν όλοι πως ο παίκτης είναι απόλυτα υγιής και δεν θα υπάρξει κανένα ρίσκο υποτροπής.