Συγκινητικό «πασίγιο» στον προπονητή της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που υπηρετεί την ΕΜΑΚ και ήταν στα Τέμπη (vid)

Ιωάννης Παπαγιαννάκης

i

©printscreen

Συγκινητικό «πασίγιο» στον προπονητή της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που υπηρετεί την ΕΜΑΚ και ήταν στα Τέμπη (vid)

Κώστας Τσιακλής 00:10 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 04.03.2023

Με ζεστό χειροκρότημα και «πασίγιο» υποδέχθηκε τον προπονητή της, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, η εφηβική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός τις τελευταίες ώρες ήταν με την ΕΜΑΚ στα Τέμπη.

Θερμή υποδοχή είχε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Ιωάννης Παπαγιαννάκης. Ο Έλληνας κόουτς καταχειροκροτήθηκε από όλους κατά την είσοδο του στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.  

Οι νεαροί παίκτες του, παρατάχθηκαν δεξιά και αριστερά και έκαναν «πασίγιο» στον προπονητή τους, χειροκροτώντας τον για την συμβολή του στις προσπάθειες της ΕΜΑΚ στα Τέμπη, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα των δύο τρένων που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα μέχρι στιγμής.  

Η ομάδα του θέλησε με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και κοινοποίησε στους επίσημους λογαριασμούς της το συγκινητικό αυτό βίντεο. 

«Καθολικό χειροκρότημα απ΄ όλη την Οικογένεια πόλο του ΠΑΟΚ, κατά την είσοδο του προπονητή, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δημοσίευση.

Ο Γιάννης Παπαγιαννάκης ήταν στον χώρο του δυστυχήματος για 17 ώρες και πάλεψε προκειμένου να βρει και να σώσει τους συνανθρώπους μας που επέβαιναν στο μοιραίο αυτό τρένο. 

Πιο κάτω θα δείτε και φωτογραφία που δημοσίευσε την Πέμπτη (02/03) ο ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Παπαγιαννάκη σε ώρα καθήκοντος.