Η δοκιμή του Λουτσέσκου ενόψει Ιωνικού και οι σκέψεις για Τζίμα

Στέφανος Τζίμας

i

© Intime

Η δοκιμή του Λουτσέσκου ενόψει Ιωνικού και οι σκέψεις για Τζίμα

Μάνος Τσαλγατίδης 13:46 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 04.03.2023

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και το δίλημμα για τη θέση του φορ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό (5/3, 20:30) στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» σήμερα το απόγευμα (4/3) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ματς με τον Ιωνικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα και στον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, με μοναδικό δίλημμα τη θέση του σέντερ φορ, εκεί που δοκίμασε και τον Μπράντον Τόμας αλλά και τον Στέφανο Τζίμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κοτάρσκι, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του, με τετράδα στην άμυνα μπροστά του, τους Ράφα, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Κεντζιόρα. Ο Πολωνός μπακ είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Σάστρε, κάνοντας παράλληλα και το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή, φανέλα βασικού θα πάρουν οι Αουγκούστο και Ντάντας, με τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται για ακόμη μία φορά ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, ενώ σε ότι αφορά τη θέση του φορ, υπάρχουν σκέψεις να κάνει το ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (25/2) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες»

Στέφανος Τζίμας: Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του 2006 που αγωνίζεται στη Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 28.02.2023

Στέφανος Τζίμας: Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του 2006 που αγωνίζεται στη Super League

Με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (25/2), ο Στέφανος Τζίμας έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που είναι γεννημένος το 2006 και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε και τον Μπράντον Τόμας σε αυτή τη θέση, με αυτό να είναι το μοναδικό δίλημμα της ενδεκάδας.