Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαθαν... πλάκα με την Τούμπα

Τούμπα

i

© Intime

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαθαν... πλάκα με την Τούμπα

Μάνος Τσαλγατίδης 08:33 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 04.03.2023

Η ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ αποθεώνεται στο επίσημο περιοδικό των φίλων της Γιουνάιτεντ.

Η Τούμπα αποτελεί μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Αγγλία, με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποθεώνουν την ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, φίλοι των «Κόκκινων Διάβολων» ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό, με την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΠΑΟΚτσήδες να του εντυπωσιάζει τόσο πολύ, που τους... ανάγκασε να την κάνουν θέμα στο επίσημο περιοδικό των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας.

Το περιοδικό των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «United We Stand», αποθέωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Το νέο περιοδικό «United We Stand», κυκλοφόρησε τώρα και περιλαμβάνει τον απολογισμό μου για ένα από τα πιο άγρια ντέρμπι της Ευρώπης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Πάρτε ένα αντίγραφο στο Old Trafford, online και αν θέλετε ένα Σαββατοκύριακο με καλό φαγητό, ποδόσφαιρο και… φωτιά τότε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είναι για εσάς», αναφέρει ένα κομμάτι του κειμένου των Άγγλων για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Μάλιστα, οι εν λόγω φίλαθλοι σημειώνουν εντός του περιοδικού πως σίγουρα θα επισκεφθούν ξανά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ τονίζουν πως πλέον είναι υποστηρικτές και του Δικεφάλου.