Με μαύρες εμφανίσεις κόντρα στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

Με μαύρες εμφανίσεις κόντρα στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:31 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 03.03.2023

Στον αγώνα της Κυριακής (5/3), κόντρα στον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τις μαύρες εμφανίσεις, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των Τεμπών.

Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον άδικο χαμό των ανθρώπων στα Τέμπη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα μετά από σύγκρουση δύο τρένων.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από τα όσα συνέβησαν στη Λάρισα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

 Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται την Κυριακή (5/2) κόντρα στον Ιωνικό και οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου θα εμφανιστούν στο γήπεδο με ολόμαυρες εμφανίσεις, ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της τραγωδίας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Δύναμη και κουράγιο στους τραυματίες. Είμαστε συγκλονισμένοι για τις νέες άδικες απώλειες σε ένα «καταραμένο» μέρος. Δεν υπάρχουν λόγια…», είχαν αναφέρει οι ασπρόμαυροι πριν από λίγα 24ωρα σε ανακοίνωση τους, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα.

Tags: