Το «αντίο» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Το «αντίο» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 12:10 - 03.03.2023

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ναλμπάντη, ο οποίος οδηγούσε τη μοιραία εμπορική αμαξοστοιχία της Hellenic Train.

Oι μέρες περνούν όμως το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε τόσο κόσμο συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ανάμεσα στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους ήταν και ο ο Νίκος Ναλμπάντης, ο οποίος βρισκόταν στην εμπορική αμαξοστοιχία που ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη.

Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, έχασε την αδελφή του στα Τέμπη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:11 - 03.03.2023

Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, έχασε την αδελφή του στα Τέμπη

Τραγικός επίλογος για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, μητέρα ενός παιδιού ηλικίας δύο ετών και αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα,καθώς, όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο αδερφός της, που την αναζητούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο ίδιος ήταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ και οι οπαδοί της ομάδας τον αποχαιρέτησαν μέσω ανάρτησης στο Facebook, η οποία ανέφερε: «Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδερφού μας ΝΙΚΟΥ για τον άδικο χάμο του....». Μάλιστα, στην ανάρτηση υπήρχε και μία φωτογραφία, στην οποία αποτυπωνόταν το εισιτήριο του 28χρονου από τον τελικό του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και την ΑΕΚ.

Ο μηχανοδηγός εκτός από την εργασία του στην Hellenic Train ασχολούνταν και με τον «βασιλιά των σπορ», όντας ποδοσφαιριστής στον Ιωνικό Ιωνίας. «Ο Νικόλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στους οικείους του να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.