Ημέρες ευτυχίας για τον Στέφαν Σβαμπ
i

Στέφαν Σβαμπ/©intime

Ημέρες ευτυχίας για τον Στέφαν Σβαμπ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:14 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 03.03.2023

Ταξίδεψε στην Αυστρία ο Σβαμπ για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (5/3, 20:30) με τον Στέφαν Σβαμπ να απουσιάζει από την σημερινή (3/3) προπόνηση, εξασφαλίζοντας ειδική άδεια, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Από την άλλη τα προβλήματα παραμένουν για τον Ράζβαν Λουτσέσκου με τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Νέλσον Ολιβέιρα, Λευτέρης Λύρατζης, Νίκολας Κουαλιάτα και Γιάσμιν Κούρτιτς να παραμένουν εκτός προπόνησης.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βαδίζει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις επιθετικών αυτοματισμών και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Δικαιολογημένος απών ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός εξασφάλισε ειδική άδεια καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Νέλσον Ολιβέιρα, Λευτέρης Λύρατζης και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψε μόνος του στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το Σάββατο (04.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».