O Λουτσέσκου ζήτησε σε αυτό το σημείο να λήξει το ματς της Λεωφόρου (pic&vid)

O Λουτσέσκου ζήτησε σε αυτό το σημείο να λήξει το ματς της Λεωφόρου (pic&vid)

Sportal newsroom 21:59 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 01.10.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και είχε περισσότερες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 96'. Ωστόσο η χαρά του Δικεφάλου του Βορρά κράτησε μέχρι τις καθυστερήσεις. 

Εκεί  οι «πράσινοι» δεν το έβαλε κάτω και στο 96’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης! Ο Μλαντένοβιτς έβγαλε εκπληκτική σέντρα από αριστερά και ο Γερεμέγεφ με κεφαλιά εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 2-2.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε... σφαίρα προς τον ξένο ρέφερι, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία, ενώ ζήτησε να λήξει το ματς νωρίτερα (στο πέμπτο λεπτό).

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού: 

«Υπάρχει διαφθορά, τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Ας βγούμε να παίξουμε, να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δε δίνονται για εμάς, δίνονται για τους αντιπάλους. Το γκολ μπήκε ενώ είχε λήξει το ματς. Είναι πολλά πράγματα. Δεν είναι δίκαιο. 

Οκ ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μέρος νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Μια ομάδα παίζει με διαφορετικό τρόπο όταν νιώθει αυτή την ώθηση. Πρέπει να σταματήσουμε, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, δεν είναι φυσιολογικά αυτό το πράγματα».