Ξέσπασμα από τα παλιά για τον Λουτσέσκου διακόπτοντας ερώτηση δημοσιογράφου: «Υπάρχει διαφθορά! Ας νικούσε ο Παναθηναϊκός από την αρχή να είναι όλοι ικανοποιημένοι» (vid)

Κώστας Τσιακλής • 21:46 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για διαφθορά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και έκανε λόγο για διαφθορά!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα και έσωσαν τον ένα βαθμό. Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, που διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία. 

Σε δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός είπε πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού το ματς θα έπρεπε να είχε λήξει. Επίσης σχολίασε τη γενικότερη διαιτητική εικόνα του ματς και έκανε λόγο για διαφθορά! Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει διαφθορά, τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Ας βγούμε να παίξουμε, να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δε δίνονται για εμάς, δίνονται για τους αντιπάλους. Το γκολ μπήκε ενώ είχε λήξει το ματς. Είναι πολλά πράγματα. Δεν είναι δίκαιο. 

Έφυγε... σφαίρα στον διαιτητή ο Λουτσέσκου με τη λήξη του ντέρμπι - Τον ηρέμησε ο Γιοβάνοβιτς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:42 - 01.10.2023

Έφυγε... σφαίρα στον διαιτητή ο Λουτσέσκου με τη λήξη του ντέρμπι - Τον ηρέμησε ο Γιοβάνοβιτς (vid)

Με το που σφύριξε τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος διαιτητής, Τιάγκο Μαρτίνς, είδε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έρχεται προς το μέρος του...

Οκ ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μέρος νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Μια ομάδα παίζει με διαφορετικό τρόπο όταν νιώθει αυτή την ώθηση. Πρέπει να σταματήσουμε, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, δεν είναι φυσιολογικά αυτό το πράγματα.