Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο Sportal.gr: «Δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα από τον Παναθηναϊκό»
i

Ο Αλιρέζα Τζάχανμπαχς / © (Photo by Alex Pantling - The FA/Getty Images/Ideal Images

Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο Sportal.gr: «Δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα από τον Παναθηναϊκό»

Κώστας Τόπας 08:53 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 27.12.2022

Ο μάνατζερ του Αλιρέζα Τζάχανμπαχς, Αμίρ Χασεμί μίλησε στο Sportal.gr για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός για τον 29χρονο Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου πλησιάζει και σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον διεθνή Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ, Αλιρέζα Τζάχανμπαχς, ο οποίος έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το Sportal.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Αμίρ Χασεμί ο οποίος τόνισε πως για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση για τον Τζάχανμπαχς από τον Παναθηναϊκό.

«Εχω ακούσει τις φήμες που κυκλοφορούν για τον Τζάχανμπαχς, ωστόσο κανείς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου. Όσο μιλάμε για φήμες, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα για την ώρα...», ανάφερε χαρακτηριστικά παλαίμαχος Ιρανός ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με την Φέγενορντ, μέχρι ον Ιούνιο του 2024. Αποτελεί σταθερά μέλος της Εθνικής ομάδας του Ιράν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αγωνίστηκε ως αλλαγή τόσο κόντρα στην Ουαλία, όσο και απέναντι στην Αγγλία. Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Νταμάς Τεχ πριν μεταγραφεί στην Νταμάς Γκιλάν. Από εκεί τον απέκτησε η Ναϊμέγκεν το 2013 και στη συνέχεια τον πήρε η Άλκμααρ.

Το 2018 η Μπράιτον χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον αποκτήσει, καθώς δαπάνησε 18 εκατομμύρια ευρώ πριν ο Αλιρέζα Τζάχανμπαχς επιστρέψει στην Ολλανδία για χάρη της Φέγενορντ το καλοκαίρι του 2021. Με το σύλλογο του Ρότερνταμ μετρά 57 συμμετοχές, 10 γκολ και 7 ασίστ.