O Μαυροπάνος πέτυχε το απόλυτο αυτογκόλ στο κύπελλο Γερμανίας (vid)
i

Μαυροπάνος/©intime

O Μαυροπάνος πέτυχε το απόλυτο αυτογκόλ στο κύπελλο Γερμανίας (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 20:11 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Μαυροπάνος δεν υπολόγισε καλά τη θέση του τερματοφύλακα και έδωσε το προβάδισμα στην Πάντερμπορν.

Άτυχος ήταν ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου της Στουτγάρδης με την Πάντερμπορν. Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός σημείωσε αυτογκόλ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα των «Σουηβών» Φλόριαν Μίλερ.  

Ο σκηνοθέτης έψαξε αμέσως τον προπονητής της Στουτγάρδης Μπρούνο Λαμπαντία για να δείξει την απογοήτευση του. Οι συμπαίκτες του Μαυροπάνου έσπευσαν να τον στηρίξουν μετά το σοβαρό λάθος, που έγινε τη στιγμή ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» φυσικά δεν περιμένουν να τον κρίνουν από αυτή την φάση καθώς η αξία του είναι αναμφισβήτητη. 

Προς παραμονή στην Ίντερ ο Σκρίνιαρ, προς παραμονή και ο Μαυροπάνος στη Στουτγκάρδη
SERIE A

13:22 - 31.01.2023

Προς παραμονή στην Ίντερ ο Σκρίνιαρ, προς παραμονή και ο Μαυροπάνος στη Στουτγκάρδη

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν θα γίνει τελικά κάτοικος Μιλάνου, μιας και η μετακίνηση του Μίλαν Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν «στράβωσε» κι έτσι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην Στουτγκάρδη.

Συχνά οι αμυντικοί πετυχαίνουν άθελά τους αυτογκόλ. Χθες το βράδυ συνέβη στον αγώνα της Ουντινέζε με την Βερόνα (1-1), όταν ο αρχηγός των γηπεδούχων Μπεκάο «κρέμασε» με κεφαλιά τον Σιλβέστρι όταν επιχείρησε να διώξει την μπάλα μετά το σουτ του Λάζοβιτς. Σήμερα ήταν η σειρά του Μαυροπάνου να κάνει λάθος.