Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και έριξε... πρόστιμο για την πρόκριση - θρίλερ της ΑΕΚ
i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και έριξε... πρόστιμο για την πρόκριση - θρίλερ της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:13 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 20.08.2023

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ κατέβηκε ο Μελισσανίδης μετά την τεράστια πρόκριση, τους αγκάλιασε όλους, αλλά όταν η κουβέντα πήγε στο πριμ, απάντησε με... πρόστιμο για το θρίλερ

Μετά απ' όλο αυτό που έγινε χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν θα μπορούσε να μην κατέβει στα αποδυτήρια ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και μάλιστα με... άγριες διαθέσεις. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μόλις είχε καταφέρει να... συνέλθει από το θρίλερ, όπως άλλωστε και όλοι μέσα στην ομάδα. Εξ ου και αντί για πριμ, έριξε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές για την δοκιμασία στην οποία επέβαλαν τον ίδιο και τον κόσμο της Ένωσης. 

"Μ' αυτά που περάσαμε απόψε, έχετε δέκα χιλιάδες πρόστιμο ο καθένας σας" είπε ο Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και... αποθεώθηκε. Στο σοβαρό κομμάτι της υπόθεσης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έδωσε σ' όλους συγχαρητήρια για την πρόκριση. "Ο μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League" τόνισε ο Μελισσανίδης στους παίκτες, κάτι άλλωστε που είχε πει και αμέσως μετά την λήξη του τελικού του κυπέλλου πέρυσι,  όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ. 

Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης αγκάλιασε όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά πιο σφιχτά απ' όλους τον Ντομαγκόι Βίντα, που ήταν ο χρυσός σκόρερ της Ένωσης. Με τον ισχυρό άνδρα της Ένωση να στέκεται λίγο παραπάνω στο τετ α τετ με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.