Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ: «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!»
i

Ινμπεόμ Χουάνγκ/©Intime

Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ: «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!»

10:27 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 06.12.2022

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Ν.Κορέας δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, αλλά και υπερήφανος για την προσπάθεια.

Παρά την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, η προσπάθεια της Νότιας Κορέας στα γήπεδα του Κατάρ ολοκληρώθηκε στους «16». Το εμπόδιο της Βραζιλίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τους Ασιάτες, που παρά την φιλότιμη προσπάθεια δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη.

Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:05 - 04.12.2022

Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν κομβικός στην πρόκριση της εθνικής του ομάδας στους «16» του Μουντιάλ 2022, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού αλλά στον Πειραιά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση παραχώρησης του.

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ξεχώρισαν ήταν ο μέσος του Ολυμπιακού, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος μετά τη χθεσινή ήττα (4-1) από τη «σελεσάο» έκανε τον δικό του απολογισμό, μέσω των social media, όχι μόνο για την παρουσία της Κορέας στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά και στην προσπάθεια που έγινε στο προηγούμενο διάστημα, ώστε να φτάσει η ομάδα ως εκεί.

Αναφέρθηκε στην τετραετία που προηγήθηκε από το 2018 ως το τέλος του ταξιδιού της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ του Κατάρ, τονίζοντας: «Αν και είμαι λυπημένος, είμαι και υπερήφανος διότι δεν έκανα τίποτα που να το μετανιώνω και νομίζω πως αυτό κάνει τους ανθρώπους της Κορέας ευτυχισμένους». Καταλήγοντας, ο παίκτης του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Είμαστε ευγνώμονες που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών, μαζί με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας, και θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση επειδή μαζί είμαστε δυνατότεροι!».