Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!
i

Ίνμπομ Χουάνγκ / © Intime

Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!

Διονύσης Βερβελές 10:05 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 04.12.2022

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν κομβικός στην πρόκριση της εθνικής του ομάδας στους «16» του Μουντιάλ 2022, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού αλλά στον Πειραιά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση παραχώρησης του.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη γραμμή ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Η Νότιος Κορέα έκανε κάτι που έμοιαζε με θαύμα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και όπως ήταν αναμενόμενο, ο μέσος του Ολυμπιακού, γνωρίζει την αποθέωση. Εξαιρετικά σχόλια από πολλούς για την παρουσία του στο Μουντιάλ, είναι κομβικότατος στην καλοκουρδισμένη μηχανή της ομάδας του Πάολο Μπέντο.

Ο Χουάνγκ έχει κερδίσει άπαντες γιατί είναι ένα τεράστιο εργαλείο. Όπως συστήθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, εκείνο το βράδυ στην Κύπρο, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Εννοείται πως στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» ενημερώνονται για την εικόνα του, για το πως πηγαίνει στο Μουντιάλ. 

Ο Μίτσελ τον περιμένει να επιστρέψει και αυτονόητη είναι η θέση του στην εντεκάδα. Έχει δικαιώσει όσους τον πίστεψαν το καλοκαίρι άλλωστε, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και αυτό, είναι πιθανό να φέρει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Κάνει διαφορά βλέπετε ακόμη και στην εθνική του ομάδα.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο, δεν αλλάζουν στάση. Μένουν στο προ ημερών «δεν πωλείται…». Στην προσπάθεια επιστροφής της ομάδας άλλωστε, ίσως φαντάζει με τρελό σενάριο μια πώληση του Χουάνγκ. Ο Κορεάτης χαφ νιώθει καλά στην Ελλάδα, τον έχουν αγκαλιάσει άπαντες στο σύλλογο κι αυτό είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MEGA.

Είναι δεδομένο πάντως, ότι το κεφάλαιο Χουάνγκ θα συζητιέται πιο έντονα πλέον. Γιατί με την παρουσία του στο Μουντιάλ, κατάφερε να δείξει ό,τι δεν μπόρεσε στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Εκεί που έπαιξε κι ελάχιστα άλλωστε, λόγω της διαχείρισης του ρόστερ και όπως έγινε αυτό, με το βάρος να πέφτει περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα.