Ολυμπιακός: Ο Ομάρ ήταν στα υπόψη, αλλά…
i

O Ομάρ Ελαμπντελαουί / © Intime

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ ήταν στα υπόψη, αλλά…

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί συζητήθηκε στον Ολυμπιακό.

Στην πατρίδα του, τη Νορβηγία, επιστρέφει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όπως έκανε γνωστό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόντο Γκλιμτ. Πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία στην Τουρκία και με τον τραυματισμό του στο μάτι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού. Τέθηκε σε αμφισβήτηση ακόμη και η καριέρα του, έκανε επεμβάσεις, όλα πήγαν καλύτερα και επέστρεψε φορώντας ειδικά γυαλιά.

Το θέμα του Ομάρ είχε τεθεί πριν λίγο καιρό στα υπόψη του Ολυμπιακού. Υπήρχε στη λίστα με τους δεξιούς μπακ, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν αρκετές βέβαια περιπτώσεις. Δεν έφτασε ποτέ σε σημείο του να είναι τόσο κοντά στην επιστροφή του. Υπήρχε, όμως, στη λίστα. Και όσο υπήρχε ήταν όλα ανοιχτά.

Η τελική σύσκεψη, έφερε τον Ροντινέι στο προσκήνιο, με τον Βραζιλιάνο μπακ της Φλαμένγκο να είναι ο εκλεκτός και αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος για τους «ερυθρόλευκους» στη δύσκολη συνέχεια. Ο Ροντινέι μαζί με τους Ανδρούτσο, Βρουσάι, θα καλύψουν τη δεξιά πλευρά και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ήδη πάντως, αρκετοί «ερυθρόλευκοι» του ευχήθηκαν είτε μέσω των social media είτε με τηλεφωνική επαφή. Έχει εξαιρετική σχέση με αρκετό κόσμο στην Ελλάδα ο Ομάρ, κράτησε φίλους και δεν χάνει ευκαιρία να τα λέει μαζί τους. Έτσι και για το μέλλον του τώρα, ανακοινώνοντας την επόμενη ομάδα του. 

Μεταξύ άλλων, του ευχήθηκαν και οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Χασάν, Γκιλιέρμε, Μαντί Καμαρά, αλλά και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Σέρχιο Ολιβέιρα.