Ο Φορτούνης είναι εδώ!
i

Φορτούνης/©Intime

Ο Φορτούνης είναι εδώ!

Sportal newsroom 09:00 - 02.12.2022

Δεν περιμένεις τέτοια φιλικά για να καταλάβεις αν ο Κώστας Φορτούνης έχει ποιότητα, αν μπορεί να ξαναδώσει γκολ στον Ολυμπιακό, να προσφέρει στη συνέχεια.

Ο Έλληνας μέσος έχει επιστρέψει για τα καλά και η εικόνα του στο φιλικό απέναντι στην Χάντερσφιλντ, ήταν το δικό του μήνυμα. Συνέβησαν πολλά, ωστόσο το γκολ που πετυχαίνει, είναι φάση που θυμηθήκαμε όλοι μας ποιος είναι ο Κώστας Φορτούνης. Η υποδοχή της μπάλας, ο τρόπος που τη βάζει μπροστά με την προσποίηση και τέλος, το σουτ που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μια ατομική ενέργεια, από αυτές που θα έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, για να «ξεκλειδώσει» νίκες, σε δύσκολα βράδια. Δεν είναι λίγα αυτά, το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να είναι στο - 12.

Από την άλλη, ο Μίτσελ έδειξε ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Μαρσέλο, να ασχοληθεί μαζί του και να εισπράξει πράγματα. Ο Ισπανός προπονητής, θα περιμένει τον Βραζιλιάνο που σε σύγκριση με την ως τώρα εικόνα του, έδειξε βελτίωση, έδειξε μια μεγαλύτερη διάθεση. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, θέλει πάλι το χρόνο του, αλλά αδιάφορος δεν είναι. Δείχνει να το ζει περισσότερο «μέσα» στην ομάδα αυτή τη φορά, εντός κι εκτός γηπέδων. 

Ήρθε, όμως, ο τραυματισμός του, για να του βάλει και πάλι… εμπόδια. Παρότι δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και το ζήτημα είναι να μη χάσει προπονήσεις, να μην μείνει κι άλλο πίσω.

Νέο από αυτό το φιλικό δεν είναι η εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός είναι ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας, ωστόσο ένα ακόμη ευχάριστο μήνυμα για τον Μίτσελ, είναι η παρουσία του Κασάμι. Ανεβασμένος, άλλος… παίκτης σε σύγκριση με την εικόνα του στο ματς με την Καλαμάτα, όταν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’. Μια ακόμη προσθήκη χαφ για τους «ερυθρόλευκους» που λογικά, θα φέρει σε άλλη… ζυγαριά τον Κούντε που ήδη ψάχνεται.