Marca: Ο Μίτσελ βγάζει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ
i

Μίτσελ και Χάμες Ροντρίγκες/ © Intime

Marca: Ο Μίτσελ βγάζει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Sportal newsroom 16:25 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 03.02.2023

Με άξονα τον τεχνικό των Πειραιωτών, το ισπανικό μέσο κάνει μια εκτενή αναφορά στην πρόσφατη ανοδική πορεία του Ολυμπιακού

Η γνωστή ισπανική εφημερίδα marca αποφάσισε να ασχοληθεί με τα πεπραγμένα του ομοεθνή της Μίτσελ στον πάγκο των κόκκινων του Πειραιά. Σας μεταφέρουμε λοιπόν σε ελεύθερη απόδοση τα όσα ενδιαφέροντα αναφέρει στο ρεπορτάζ της. Καταρχάς, οι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές μεταγραφές των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες έφεραν κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ολυμπιακό να διανύει μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων ετών. 

Μια χρονιά που ξεκίνησε ανάποδα με τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι Χάιφα, που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος -σημειωτέον- είχε κερδίσει το πρωτάθλημα πριν από μόλις λίγους μήνες. 

Πογέτ για Χάμες Ροντρίγκες: «Όταν είναι καλά, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:27 - 03.02.2023

Πογέτ για Χάμες Ροντρίγκες: «Όταν είναι καλά, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι»

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας, όπου αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Η πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν ακολούθησε αμέσως μετά, ωστόσο η υπομονή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι η μεγαλύτερη αρετή του προέδρου Μαρινάκη. Πέντε αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος και όντας 7 βαθμούς πίσω από τον -τότε- πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, απολύθηκε κι αυτός. 

Ο έτερος Ισπανός, ο Μίτσελ, προσελήφθη για 2η φορά στους πρωταθλητές Ελλάδος, μετά την προηγούμενη θητεία του η οποία ήταν τη διετία 2012-2014. Τερμάτισε 4ος στον όμιλο του Europa League πίσω Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάκ, δείχνοντας έστω κάποια σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια. 

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει καταγράψει 14 ματς αήττητος, με 9 νίκες και μόλις 5 ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα σερί που τον έχει φέρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, την οποία θα βρει απέναντί του και στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου σε λίγες μέρες. 

Η συνεισφορά του Χάμες στη μεταμόρφωση της ομάδας του Πειραιά είναι καταλυτική σύμφωνα -και- με τα όσα αποφαίνονται οι Ισπανοί συνάδελφοι. Με 3 γκολ και 4 ασίστ σε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχει αδιαμφισβήτητα συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του. 

Ο Μαρσέλο δεν έχει σίγουρα αποδώσει τα αναμενόμενα, έχοντας μόνο εκλάμψεις που μας θυμίζουν την υψηλή του ποιότητα. Όσο για το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, 4 νέα ονόματα ήρθαν στον Πειραιά, οι Ραμόν, Ροντινέι, Μπουτούτσι και Κανός. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 14 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι Μπουχαλάκης, Βατσλίκ, Μασούρας, Καμαρά, Κουντέ και Βρισάλικο

Το δημοσίευμα στο έγκριτο ισπανικό μέσο δείχνει το «γκελ» που συνεχίζει να κάνει ο Ίβηρας τεχνικός, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ένα πολύ καλό όνομα στη γενέτειρά του.