Ο Μπαρτόλο που «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής (vid)

Ζούλιαν Μπαρτόλο

i

Μπαρτόλο/ ©Intime

Ο Μπαρτόλο που «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:05 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 09.03.2023

Το γκολ του Χούλιαν Μπαρτόλο κόντρα στον Παναθηναϊκό που χάρισε την νίκη στον Αστέρα Τρίπολης ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Το εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ του Χούλιαν Μπαρτόλο που χάρισε την νίκη στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0 ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της 20ης αγωνιστικής της Super League

Στο 80ο λεπτό ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ νίκησε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και οι Αρκάδες πήραν ένα πολύ σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στους «πράσινους» το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου 2023. 

«Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ! Βρήκα την μπάλα “γεμάτη” και είχα την τύχη να σκοράρω στη συγκεκριμένη φάση. Είναι ακόμη πιο καλό ότι σκόραρα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ήταν το πρώτο γκολ για μένα στον Αστέρα και πραγματικά νιώθω πολύ ωραία μετά από αυτό», είχε δηλώσει ο Ζούλιαν Μπαρτόλο μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ μετρά τη φετινή σεζόν ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. 

Δείτε το γκολ του Μπαρτόλο: