Ο Μπρινιόλι εκτός πλάνων, Ξενόπουλος-Μαργκόνο μαζί με τον Λοντίγκιν

Βασίλης Ξενόπουλος, Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

Intime

Ο Μπρινιόλι εκτός πλάνων, Ξενόπουλος-Μαργκόνο μαζί με τον Λοντίγκιν

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:37 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 13.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ και απέκλεισε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Βασίλης Ξενόπουλος και ο νεαρός Σάιρους Μαργκόνο συμπληρώνουν την τριάδα των γκολκίπερ.

Χωρίς το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά». Έπειτα από τη σαββατιάτικη συζήτηση του Ιταλού γκολκίπερ με τον Φατίχ Τερίμ και τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Τούρκος προπονητής τον έθεσε εκτός πλάνων.

Ο Τερίμ έχει στη διάθεση τους Γιούρι Λοντίγκιν και Βασίλη Ξενόπουλο και συμπλήρωσε την τριάδα των γκολκίπερ με τον νεαρό Σάιρους Μαργκόνο. Ο Ινδονήσιος με την υπηκοότητα των ΗΠΑ θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μέχρι νεοτέρας.

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:06 - 12.01.2024

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ συμμετείχε σε εκδήλωση στην Αττάλεια της Τουρκίας κι αναφέρθηκε στις επιτυχίες στην καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή επανέρχεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έχει αναρρώσει από τις ιώσεις. Ο Άνταμ Τσέριν υποβλήθηκε σε θεραπεία, όμως ο Τερίμ τον υπολογίζει για τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις και δεν θα παίξει με την Ένωση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Γερεμέγεφ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».