Ο νέος προπονητής της Βοσνίας κάλεσε τον γιο του στην εθνική ομάδα και απάντησε στους επικριτές του: «Γιατί να μην τον καλέσω;»

Ο νέος προπονητής της Βοσνίας κάλεσε τον γιο του στην εθνική ομάδα και απάντησε στους επικριτές του: «Γιατί να μην τον καλέσω;»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:57 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 22.08.2023

Ο προπονητής της Βοσνίας, Μέχο Κόντρο απάντησε στους επικριτές του για το γεγονός ότι κάλεσε στην αποστολή της εθνικής ομάδας τον γιο του, Κενάν.

Ο νέος προπονητής της Βοσνίας, Μέχο Κόντρο, ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες της εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Ισλανδία στα προκριματικά του Euro 2024 στη Γερμανία, ενώ στη λίστα είναι και ο γιος του Κενάν. 

Ο Κενάν Κόντρο είναι 30 ετών και παίζει στην ουγγρική Βίντι. Στο παρελθόν έπαιξε σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα, Μάιντς, Γκρασχόπερς, Κοπεγχάγη, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ. Τη φετινή σεζόν, ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, οπότε αυτός ήταν αρκετός λόγος για τον πατέρα του -τον προπονητή, να τον καλέσει στην εθνική ομάδα. 

«Και γιατί να μην τον καλέσεις όταν παίζει καλά; Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα που δεν έχω ήδη πει. Ο Κενάν είναι ο γιος μου, κάποιοι από εσάς πιθανότατα έχετε παιδιά και τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Ο Κενάν όμως θα παίξει όσο του αξίζει. Έτυχε να είμαι εδώ τώρα, είμαστε εδώ και θα συνεργαστούμε», είπε ο προπονητής της Βοσνίας. Θυμίζουμε ότι ο Κενάν Κόντρο έχει παίξει στο παρελθόν με την εθνική ομάδα συνολικά 13 φορές, σημειώνοντας δύο γκολ.