Ο Ντιόγκο παίζει ακόμα μπάλα και σκοράρει, συμπαίκτης του και 10άρι είναι ο Μουνίθ και η ομάδα τους πετάει! (vid)

Ο Ντιόγκο

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ντιόγκο παίζει ακόμα μπάλα και σκοράρει, συμπαίκτης του και 10άρι είναι ο Μουνίθ και η ομάδα τους πετάει! (vid)

Sportal newsroom 18:29 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 17.03.2023

Ο Ντιόγκο παίζει ακόμα μπάλα στην Τζοχόρ της Μαλαισίας και είναι συμπαίκτης με τον Χουάν Μουνίθ και η ομάδα τους να «πετάει».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, παίζει ακόμα μπάλα σε μία ομάδα της Μαλαισίας την Τζοχόρ. Συμπαίκτη έχει τον Χουάν Μουνίθ, ο οποίος έχει περάσει και αυτός από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Βόλο και τον Ατρόμητο.

Ο 35χρονος είχε περάσει από τους «ερυθρόλευκους» για μια τριετία (2008-09, 2009-10, 2011-12) αφήνοντας πίσω του καλές αναμνήσεις στους φίλους του Ολυμπιακού. Ένα από τα καλύτερά του ματς ήταν με την Μπενφίκα στην επιβλητική νίκη των Πειραιωτών με 5-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το τότε κύπελλο UEFA. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει δύο γκολ, στο πρώτο εκ των οποίων είχε χορέψει την άμυνα της πορτογαλικής ομάδας. 

Από την άλλη ο Μουνίθ συστήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όταν πήρε μεταγραφή στον Βόλο το 2020, με την οποία είχε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Έναν χρόνο μετά αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο όπου και έκατσε για δυόμιση χρόνια.

Οι δυο τους λοιπόν φαίνεται ότι κάνουν «παπάδες» στην ομάδα τους, έχοντας φτιάξει ένα πολύ καλό δίδυμο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει σκοράρει τρία τέρματα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ο Ισπανός μέσος έχει βρει δίχτυα άλλες δύο φορές. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα (17/3) της Τζοχόρ με τη Σελανγκόρ και οι δύο πέτυχαν από ένα τέρμα στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 4-0.

Η Τζοχόρ λοιπόν στο φετινό πρωτάθλημα είναι πρώτη, έχοντας κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής 5/5, ενώ έχει βάλει 21 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις ένα. Η ομάδα από τη Μαλαισία έχει μισό αιώνα ιστορίας και έχει κατακτήσει έξι σερί πρωταθλήματα (2014-19), ένα Λιγκ Καπ και ένα κύπελλο Μαλαισίας.