«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με τον Καμπιάσο»

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με τον Καμπιάσο»

Γιώργος Σακελλαρίου 14:46 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 04.04.2023

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με τον παλαίμαχο άσο του Εστεμπάν Καμπιάσο για να αναλάβει την ομάδα.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο είναι τεράστια προσωπικότητα, αγαπήθηκε στον Ολυμπιακό όσο λίγοι και ασφαλώς η επιστροφή του από άλλο πόστο θα προκαλούσε ικανοποίηση.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε ότι ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με τον Καμπιάσο για τον πάγκο. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για τον Αργεντινό:

«Ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μπορούσε να το κάνει ως προπονητής. Μάλιστα, ο πρώην μέσος της Ίντερ αποτελεί υπόθεση για τον πάγκο του Ολυμπιακού και υπήρξαν οι πρώτες επαφές. Έπαιξε με τους Έλληνες από το 2015 έως το 2017 και τον αγαπούν τόσο πολύ που οι φίλαθλοι θα τον ήθελαν στον πάγκο.

Εξάλλου, η ομάδα μόλις αποχαιρέτησε τον προπονητή Μισέλ (που έχει παραιτηθεί) και δεν τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε επομένως να υπάρξει μια ευκαιρία για τον Καμπιάσο, ο οποίος θ’ αξιολογήσει προσεκτικά την κατάσταση αυτές τις μέρες δεδομένου ότι εξακολουθεί να είναι ένας ισχυρός πειρασμός.

Μετά από μια μακρά καριέρα στην Ίντερ , παρεμπιπτόντως, πέρασε ένα χρόνο στη Λέστερ στην Αγγλία και τελείωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια ποδοσφαίρου.

Από τότε που αποσύρθηκε το 2017, ήταν πολύ παρών στα στούντιο του Sky Sport ως σχολιαστής και τώρα θα μπορούσε να έρθει η ευκαιρία στον ελληνικό πάγκο».

Ο 43χρονος (18/8/1980) Καμπιάσο έπαιξε δύο σεζόν στον Ολυμπιακό. Τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Κατέγραψε 49 συμμετοχές, είχε 7 γκολ, 3 ασίστ και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Στην Ευρώπη σημείωσε δύο γκολ κόντρα σε Γιουνγκ Μπόις και Μπεσίκτας, ενώ εντός συνόρων τα γκολ που θα θυμούνται περισσότεροι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι σε ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο το 2016 (στο ματς που διεκόπη) και στην εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στις 13 Μαρτίου του 2016, όταν ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ του Μπεργκ για το τελικό 3-1 των Πειραιωτών.