Ο Ουάρντα βρέθηκε: Ανακοινώθηκε ήδη από τη νέα του ομάδα!

Αμρ Ουάρντα

i

© Intime

Ο Ουάρντα βρέθηκε: Ανακοινώθηκε ήδη από τη νέα του ομάδα!

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:00 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 25.08.2023

Η Δόξα Κατωκοπιάς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμρ Ουαρντά. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας έκανε γνωστή τη μεταγραφή του Αιγύπτιου με μία ανάρτηση μέσω των social media.

Μία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Δόξα Κατωκοπιάς. Η κυπριακή ομάδα είναι έτοιμη να προσθέσει τον Αμρ Ουάρντα στο δυναμικό της. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δόξας, κ. Χριστοδούλου, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε την απόκτηση του Ουάρντα στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Η μεταγραφή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στην Δόξα αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. 

Η Δόξα θα γίνει η τρίτη κυπριακή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Ουάρντα μετά την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος την Πέμπτη (24/8) από τη Ράζα Καζαμπλάνκα, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επικαλέστηκε ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους Μαροκινούς, ο Ουάρντα επέστρεψε τα λεφτά της προκαταβολής που εισέπραξε από την Καζαμπλάνκα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αιγύπτιος έχει κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram, στον οποίο ήταν πολύ δραστήριος.