«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Γουίλιαν Αράο» (vid)

Γουίλιαν Αράο

i

©Fenerbache

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Γουίλιαν Αράο» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:57 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 14.08.2023

Τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 31χρονο αμυντικό χαφ της Φενέρμπαχτσε, Γουίλιαν Αράο.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού στον «άξονα» είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως της έκβασης της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ και την πρόκριση στα Play Off του Champions League. Για αυτό δεν εκπλήσσει το γεγονός πως γνωστά «εξάρια» συνδέονται μεταγραφικά με το Τριφύλλι.

Η τελευταία φήμη προέρχεται από την Τουρκία και τη μεταφέρει στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουνσουογλού. Ο οποίος υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Φενέρμπαχτσε, Γουίλιαν Αράο.

Ο Αράο εντάχτηκε στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας ένα χρόνο πριν και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Η μεταγραφή του από τη Φλαμένγκο είχε προκαλέσει αίσθηση και κόστισε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο 31χρονος μέσος ήταν βασικός στους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης με 45 συμμετοχές (3.295 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ και πέντε ασίστ. Άρα, ο Αράο θεωρητικά δεν έχει λόγο να φύγει, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Βέβαια, είναι γεγονός πως οι φήμες στην Τουρκία διακινούνται εύκολα και σπάνια επιβεβαιώνονται. Το τουρκικό παζάρι εφαρμόζεται απόλυτα στα ρεπορτάζ για τις μεταγραφές, οπότε το σενάριο με τον Αράο ίσως να μην έχει βάση. 

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αναβαθμίσει το «6» στο Τριφύλλι. Εφόσον φυσικά, απασχολεί και προκύψει κίνηση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. 

Ο Αράο δεν είναι άγνωστος στον ελληνικό Τύπο, αφού φερόταν να είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, όταν ανήκε στη Φλαμένγκο. Εν τέλει, τότε ο Αράο είχε παραμείνει στη Βραζιλία, για να έρθει αργότερα στην Ευρώπη για τη Φενέρμπαχτσε.