Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:08 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 12.06.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι ο κύκλος του Σεμπάστιαν Παλάσιος με τα πράσινα δεν θα συνεχιστεί και τον ευχαρίστησε για την τριετή συνεργασία τους.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού την προηγούμενη τριετία, δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Παλάσιος, το οποίο λήγει στις 31 Ιουνίου.

Από το Τριφύλλι ευχαρίστησαν τον Τούκου για την προσφορά του στην ολική επαναφορά της ομάδας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πράγματι, ο Παλάσιος υπήρξε από τους πιο σημαντικούς «πράσινους», με συμβολή στο σκοράρισμα, με συνέπεια στην απόδοση του και πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ο τρίτος ενδεκαδάτος ο οποίος αποχώρησε μετά τη λήξη της σεζόν. Είχαν προηγηθεί ο Μπερνάρ και ο Χουάνκαρ, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Παλάσιος επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές του, αλλά εν τέλει αυτό δεν σχετίζεται με μία ύστατη προσπάθεια να τα βρει με το Τριφύλλι. Οπότε, ο 32χρονος επιθετικός είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του. Εντός ή εκτός συνόρων...

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του Τριφυλλιού τον Αύγουστο του 2021 και σε αυτά τα τρία χρόνια βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας. Πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ελλάδας και κατέγραψε 120 συμμετοχές, 26 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τούκου, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου!» αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.