O Παναθηναϊκός πήρε... πρωτιά από την Adidas - Οι φανέλες που μπορούν να φορεθούν και από τις δύο πλευρές

Μία προπονητική φανέλα με διπλή εφαρμογή

O Παναθηναϊκός πήρε... πρωτιά από την Adidas - Οι φανέλες που μπορούν να φορεθούν και από τις δύο πλευρές

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:00 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 17.04.2024

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που συνεργάζεται με την Adidas και παρέλαβε τις νέες προπονητικές φανέλες, που μπορούν να φορεθούν και από τις δύο πλευρές.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βγήκαν για προθέρμανση στο παιχνίδι με τη Λαμία, φορώντας μία νέα προπονητική φανέλα. Η οποία έχει πράσινο χρώμα και τη διατρέχουν μπλε ρίγες με ζιγκ-ζαγκ.

Η νέα εμφάνιση κέντρισε την προσοχή των οπαδών στις εξέδρες και στην τηλεόραση, αφού είναι γεγονός πως ξεχωρίζει. Ασφαλώς, είναι κατασκευασμένη με βάση την τελευταία τεχνολογία της Adidas, για να εφαρμόζει ιδανικά πάνω στους ποδοσφαιριστές.

Η ιδιαιτερότητα είναι πως ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που συνεργάζεται με την Adidas και η οποία προμηθεύτηκε αυτό το υλικό. Είναι μία λεπτομέρεια, που αποτυπώνει τη σημασία που έχει το Τριφύλλι για τη μεγάλη γερμανική εταιρία αθλητικής ένδυσης.

Η άλλη λεπτομέρεια είναι πως αυτό το προπονητικό μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί και από τις δύο πλευρές. Από τη μέσα, είναι μονόχρωμο μπλε και φορέθηκε από τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού στο ζέσταμα τους.

Οι νέες προπονητικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Εξυπακούεται πως τα χρώματα θα αλλάζουν από την Adidas ανάλογα με τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη διχρωμία του πράσινου με το μπλε, με το άσπρο που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια να μην προτιμάται από τον σύλλογο.

Η Adidas έχει δημιουργήσει αυτό το προπονητικό υλικό για τη σεζόν 2024-2025. Οι πιο πολλές ομάδες θα το παραλάβουν για την καλοκαιρινή προετοιμασία τους, όμως οι «πράσινοι» το πήραν πρώτοι σε παγκόσμια κλίμακα.