Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του Ντάντας

Τιάγκο Ντάντας

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του Ντάντας

Μάνος Τσαλγατίδης 20:45 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 22.03.2023

Τι προκύπτει από τη συνάντηση του Ζοσέ Μπότο με τον Ρούι Κόστα για τον εκ νέου δανεισμό του Ντάντας από τον ΠΑΟΚ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sportal, o Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε τη παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Μπότο ανέλαβε να φέρει εις πέρας αυτή τη αποστολή, με τον Δικέφαλο να θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Στην επαφή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/3 ο αθλητικός διευθυντής πρότεινε στην πλευρά της Μπενφίκα και τον Ρούι Κόστα το εξής. Ο παίκτης να μείνει στην Τούμπα ως δανεικός, με τους «ασπρόμαυρους» να αναλαμβάνουν να καλύψουν το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν και να μπει μια σαφώς πιο χαμηλή ρήτρα. 

Οι Πορτογάλοι δεν είναι αρνητικοί σε αυτό, ωστόσο προφανώς δεν απάντησαν θετικά η αρνητικά δείχνοντας πως θέλουν να ζυγίσουν το τι θα απαντήσουν. 

Σαφώς, το πρώτο βήμα έγινε, αλλά το θέμα ακόμα δεν τελείωσε. O Τιάγκο Ντάντας από την πλευρά του έχει ήδη αναφέρει στον ΠΑΟΚ πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Μάλιστα, ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται να πιέσει και αυτός με τον τρόπο του, τους Λουζιτανούς προκειμένου να δεχθούν την πρόταση του Δικεφάλου να συνεχίσει να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Πάντως, είναι θετικό πως ο Ρούι Κόστα στην κουβέντα που είχε με τον Ζοσέ Μπότο έδειξε πως εκτιμά τον ποδοσφαιριστή, αλλά σαφώς και δεν είναι στα πλάνα της Μπενφίκα.