Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για Μπράντον Τόμας και τα κρίσιμα Play Off

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για Μπράντον Τόμας και τα κρίσιμα Play Off

Μάνος Τσαλγατίδης 17:19 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 21.03.2023

Ο Ισπανός θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Δικέφαλος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι.

Ο Μπράντον Τόμας αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, σε μια... στιγμή ειδικών συνθηκών, καθώς ο Δικέφαλος είχε χάσει τον Ολιβέιρα λόγω τραυματισμού στα πλευρά και είχε πραγματοποιηθεί η πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στη σκωτσέζικη Ρέιντζερς

Ο Ισπανός που ήταν μια επιλογή Ζοσέ Μπότο άργησε αρκετά να βρει τα πατήματα του στον ΠΑΟΚ, καθώς χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να μπει στη λογική παιχνιδιού του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για να έναν ποδοσφαιριστή που το κύριο χαρακτηριστικό του αν και επιθετικός είναι πως είναι εξαιρετικό στο πρέσινγκ στον αντίπαλο. 

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αρχίσει να βρίσκει και δίχτυα και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι πρώτοι σκόρερ του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν και η γενικότερη εικόνα του έχει αρχίσει να δημιουργεί θετικές σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στους «ασπρόμαυρους». 

Σαφώς μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αφού στην Τούμπα θεωρούν πως αυτή την περίοδο προέχουν άλλα θέματα, αλλά σε επαφή του παίκτη με τον Ζοσέ Μπότο, ο Ισπανός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. 

Ο Μπράντον λοιπόν όποτε θα αγωνίζεται θα παίζει και για την πιθανή παραμονή του στον Δικέφαλο, αφού οι αγώνες των Play Off και η εικόνα που θα έχει σε αυτούς θα κρίνουν το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του ή όχι.