MVP του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο ο Κωνσταντέλιας

Ο Κωνσταντέλιας

i

© intime

MVP του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο ο Κωνσταντέλιας

Sportal newsroom 15:57 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 21.03.2023

Για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βγήκε MVP του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για τον μήνα Φεβρουάριο.

Ασταμάτητος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος βγήκε ακόμα μια φορά καλύτερος παίκτης του μήνα για τον ΠΑΟΚ. Έτσι μετά από τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ο Έλληνας επιθετικός βγήκε MVP και του μήνα Φεβρουαρίου. 

Ο 20χρονος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και ως αποτέλεσμα αυτού επιλέχθηκε από τους οπαδούς του «δικεφάλου» ο καλύτερος παίκτης του μήνα. Φυσικά το highlight ήταν η τρομερή ασίστ που είχε βγάλει στον αγώνα με την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο «δικέφαλος» για τον Κωνσταντέλια: 

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για έναν ακόμα μήνα βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεών σας κι αναδείχθηκε BOX MVP Φεβρουαρίου μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Από παιδί που έψαχνε για ευκαιρίες σε βασικό στέλεχος της ομάδας, πρωταγωνιστής και πλέον διεθνείς, καθώς κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια του Μαρτίου. 

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλων και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.

Τον Φεβρουάριο ήταν απολαυστικός. Μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε άμυνα και με highlight την μαγική ενέργεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του προηγούμενου μήνα ο Κωνσταντέλιας συγκέντρωσε το 70% των ψήφων και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ βρήκε και δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζόαν Σάστρε, που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και είναι κομβικός για την ομάδα του».