Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην ευρωπαϊκή μάχη!

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην ευρωπαϊκή μάχη!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:26 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 27.07.2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη σεζόν 2023-2024.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 27 Ιουλίου ξεκινάει την αγωνιστική του σεζόν για τη χρονιά 2023-2024, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League (Γήπεδο Τούμπας, 20:30).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τρία προβλήματα ενόψει του αγώνα με τους Ισραηλινούς, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Σάστρε, (κάκκωστη στον έσω πλάγιο) Βιεϊρίνια και Ντούγκλας Αουγκούστο (τιμωρημένοι από το παιχνίδι της περσινής σεζόν με την Λέφσκι).

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα τους: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς , Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Έκονγκ και Κεντζιόρα να έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στην τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα, και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ντούγκλας Αουγκούστο, τα «κουκιά» είναι μετρημένα, αφού διαθέσιμοι είναι μόνο οι Χάρης Τσιγγάρας και Στέφαν Σβαμπ.

Στην μεσοεπιθετική τριάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τάισον, με τον Νάρεϊ πιθανότατα να μένει στον πάγκο.

Για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται να έχει το προβάδισμα ο Στέφανος Τζίμας έναντι του Μπράντον Τόμας.