Ο ΠΑΟΚ... ψήνει τρεις μεταγραφές!

Λουτσέσκου - Μπότο

i

Ράζβαν Λουτσέσκου-Ζοσέ Μπότο/©intime

Ο ΠΑΟΚ... ψήνει τρεις μεταγραφές!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και προχωρά δυναμικά όπως φαίνεται.

Η συζήτηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά και από πλευράς Δικεφάλου έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις σ΄ αυτή την κατεύθυνση παρά το γεγονός πως ακόμη η σεζόν έχει δρόμο για τους «ασπρόμαυρους».

Η τρέλα του Τάισον στον πάγκο και η αποθέωση των νικητών (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 01.05.2023

Η τρέλα του Τάισον στον πάγκο και η αποθέωση των νικητών (vid)

Το παρασκήνιο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (3-2) για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, από το οποίο ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και ο παλμός της κερκίδας.

Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και μάλιστα, έχουν εντοπιστεί στόχοι και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους παίκτες που είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, σε σημείο που να θεωρείται ότι πρόκειται για περιπτώσεις που άρχισαν να… ωριμάζουν.

Με δεδομένες τις αποχωρήσεις Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και δεδομένη και την επιθυμία για ενίσχυση στην επίθεση, ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτες σ΄ αυτές τις θέσεις.

Ο χαφ και ο μεσοεπιθετικός, που θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια είναι θέσεις που επείγουν τη δεδομένη στιγμή, από την άλλη η απόκτηση φορ δεν επείγει, αλλά στην Τούμπα θέλουν να έχουν έτοιμες επιλογές εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ολιβέιρα ή δεν μείνει τελικά ο Μπράντον Τόμας.

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη για χαφ και αυτόν για τη θέση του μεσοεπιθετικού, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά!

Πρόκειται για παίκτες που είναι ελεύθεροι, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλουν (από οικονομικής φύσεως) για να έρθουν στην Ελλάδα κι απομένει να παρθεί η απόφαση από την πλευρά της ομάδας, για να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις.

Εν ολίγοις, υπάρχουν τρεις παίκτες, που είναι έτοιμοι, κι εφόσον στην Τούμπα αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, μπορούν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη για να κλείσουν.