Προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ Πέλκας - Κρμέντσικ!

Δημήτρης Πέλκας

i

© PrntScrn

Προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ Πέλκας - Κρμέντσικ!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:35 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 01.05.2023

Δημήτρης Πέλκας και Μάικλ Κρμέντσικ προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Aνάμεσα στις πολλές προτάσεις παικτών που έχουν φτάσει στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και δυο γνωστά ονόματα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πέλκα και τον Μάικλ Κρμέντσικ.

Ο Πέλκας, τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 30 του χρόνια, παίζει φέτος δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στην αγγλική Χαλ (25 συμμετοχές με 2 γκολ στην Τσάμπιονσιπ), αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και οι Τούρκοι δύσκολα θα το ανανεώσουν, οπότε θα μείνει ελεύθερος.

Ο Κρμέντσικ (έκλεισε τον Μάρτιο τα 30), που έπαιξε ένα εξάμηνο ως δανεικός στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21, φέτος παίζει στην Τζακάρτα της Ινδονησίας (10 γκολ σε 23 συμμετοχές), από την οποία θα αποχωρήσει και θα βγει στην αγορά ως ελεύθερος σύντομα.

Όσον αφορά τον Πέλκα το θέμα είναι τι θέλει και ο ίδιος, καθώς αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη του σεζόν στην Τουρκία, έπειτα είχε αρκετές δυσκολίες στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μυαλό του πάντα υπάρχει η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ίδιο τόσο από Τουρκία, όσο και από την Τσάμπιονσιπ.

Ο Κρμέντσικ, το έχει δείξει μέσω των social media πως δεν έχει ξεχάσει τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και προφανώς δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Βέβαια, το γεγονός πως προτάθηκαν δεν σημαίνει πως θα αποκτηθούν κιόλας, αλλά όντως οι περιπτώσεις τους εξετάζονται.