Ο Γιώργος Σαββίδης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης

i

© Sportal

Ο Γιώργος Σαββίδης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:30 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 30.04.2023

Ο Γιώργος Σαββίδης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Άρη (3-2) και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε του Άρη στην Τούμπα με 3-2 για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε για ακόμη μια φορά το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά τη λήξη του ματς, ο γιος του ισχυρού άνδρα του συλλόγου κατέβηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και να τους συγχαρεί για την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον συμπολίτη. 

Καθησυχασμός για τον τραυματισμό του Τάισον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:17 - 30.04.2023

Καθησυχασμός για τον τραυματισμό του Τάισον

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ, Τάισον Φρέντα έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσεις, με τον Καντουρί να περνάει στη θέση του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» μοιάζουν καθησυχαστικοί.

Επίσης, «πιάστηκε» από τις κάμερες να αποχωρεί εμφανώς ικανοποιημένος από το γήπεδο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης θέσης, όντας στο -3 από τον Ολυμπιακό.