Χωρίς Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός – Η ατάκα του αρχηγού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Κουρμπέλης δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ.

i

©intime

Χωρίς Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός – Η ατάκα του αρχηγού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 23:00 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 30.04.2023

Ο Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις του για τη μάχη με την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 85’ και συμπλήρωσε κάρτες, οπότε θα λείψει, ενώ είναι άγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και ο Τσέριν, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο κι έμεινε στα αποδυτήρια για να μπει στη θέση του ο Μαντσίνι.

Ο Κουρμπέλης μετά το ματς αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν οι «πράσινοι». Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν παίξαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Ήταν σκληρό παιχνίδι, ένα ματς τίτλου. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και θα δώσουμε τα πάντα στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Όταν είχαμε τη μπάλα υπήρχε νευρικότητα. Το ματς είχε πολλές μάχες κι αντεπιθέσεις. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, περιμέναμε να μας δυσκολέψουν. Κάθε ομάδα είχε τα διαστηματά της στο παιχνίδι. Όμως από την ομάδα μου περίμενα κάτι καλύτερο.

Έχουμε δείξει πως είμαστε σκληρή ομάδα. Ξεκινάει από όλους η καλή άμυνα. Συνεχίζουμε στο ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Έχουμε κερδίσει πολλά ματς όπως αυτά που θα παίξουμε».