Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις - Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις - Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα»

Sportal newsroom 22:22 - 30.04.2023

Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Στις λάθος αποφάσεις των παικτών του στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι οι παίκτες του είχαν παραπάνω στρες από εκείνους της Ένωσης.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τη μάχη των δύο ομάδων για τον τίτλο να έχει ανάψει για τα καλά.

«Ήταν πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε, δεν παίρναμε αποφάσεις σωστές. Ήταν από τα παιχνίδια που δε θες να παίζεις, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου από την προσπάθεια που έχουν κάνει και την κούραση.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, όμως η προσπάθεια των παικτών μου και η ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορεί να μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα», σημείωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.