Καθησυχασμός για τον τραυματισμό του Τάισον

Τάισον

i

@intime

Καθησυχασμός για τον τραυματισμό του Τάισον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:17 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 30.04.2023

Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ, Τάισον Φρέντα έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσεις, με τον Καντουρί να περνάει στη θέση του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» μοιάζουν καθησυχαστικοί.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη στην Τούμπα (3-2) για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Ένας από τους τρεις σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν ο Τάισον, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Βραζιλιάνος άσος αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο και όταν ένιωσε «βαρύ» το πόδι του ζήτησε αμέσως αλλαγή. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του, ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ατυχία του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι η αντικατάσταση ήταν προληπτική, καθώς το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μοιάζει καθησυχαστικό για την ώρα. Μέσα στις επόμενες μέρες η κατάσταση του Τάισον θα αξιολογείται και μένει να δούμε αν θα προλάβει το ντέρμπι της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό (3/5, 20:00).