Τερζής: «Σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με τη φάση του 30ου λεπτού»

Απόστολος Τερζής

i

© Intime

Τερζής: «Σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με τη φάση του 30ου λεπτού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:03 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 30.04.2023

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε μετά την ήττα του Άρη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (3-2) κι έκανε αναφορές για αλλοίωση του αποτελέσματος λόγω της φάσης του 30ου λεπτού, εκεί όπου ο Άρης ζήτησε πέναλτι πάνω στον Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που πήρε με τον Καμαρά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. 

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην κάμερα της Nova κι ανέφερε πως υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος, καθώς ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κουλιεράκη πάνω στον Ματέο στο 30ο λεπτό.

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 30.04.2023

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!

Ο δεύτερος βοηθός στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι, όμως φάνηκε να είναι καλά με αποτέλεσμα να υπάρξει συνέχεια χωρίς διακοπή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πληρώσαμε τα λάθη μας στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν κάτι που είχαμε πει να προσέξουμε. Αυτό που θέλω να πω με σιγουριά είναι πως έγινε σήμερα αλλοίωση αποτελέσματος με τη φάση του 30ου λεπτού που δεν μας έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα. 

Είχαμε ευκαιρία σε εκείνο το λεπτό να σκοράρουμε, βάλαμε και το γκολ με τον Καμαρά και θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Υπάρχει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Είναι αλλοίωση το ξαναλέω με τον Κουλιεράκη να τραβάει και να ρίχνει τον Ματέο».