Ο ΠΑΟΚτσής γιος του Τάισον

Ο ΠΑΟΚτσής γιος του Τάισον

Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον Φρέντα ήρθε στον ΠΑΟΚ πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο Βραζιλιάνος δεν ήρθε, όπως έλεγαν οι περισσότεροι, για τα… τελευταία ένσημα, αλλά φαίνεται με κάθε τρόπο πόσο πολύ αγαπάει το ποδόσφαιρο και πόσο χαίρεται για το γεγονός πως βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τάισον έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και με τον κόσμο του Δικεφάλου, αφού πηγαίνει και στο PAOK Sports Arena, για να παρακολουθήσει αγώνες μπάσκετ.

Το έδειξε πλέον και στην οικογένειά του, αφού έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, μια φωτογραφία στην οποία είναι με τον γιο του, ο οποίος φορά μια μπλούζα του ΠΑΟΚ, με την λεζάντα της φωτογραφίας να αναφέρει: «Με το μικρό μου αγόρι! TASO» και δίπλα μία μαύρη και μία άσπρη καρδιά.

Ο Βραζιλιάνος πλέον κάνει «focus» στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς με την Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League. «Πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας! Κάνουμε focus στο ματς για την ερχόμενη Πέμπτη, το τελευταίο μας παιχνίδι στο UEFA Conference League. Πάμε ΠAOKAΡΑ!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάισον.