Ο Πέδρο απάντησε στον Μουρίνιο: «Εγώ "κολυμβητής"; Με κάνει να γελάω με αυτά που λέει»

Ζοσέ Μουρίνιο & Πέδρο

Ο Πέδρο απάντησε στον Μουρίνιο: «Εγώ "κολυμβητής"; Με κάνει να γελάω με αυτά που λέει»

Κώστας Τόπας 09:23 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 19.11.2023

Ο Πέδρο απάντησε στα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον χαρακτήρισε «φανταστικό κολυμβητή».

Στον απόηχο του πρόσφατου ρωμαϊκού ντέρμπι το περασμένο Σαββατοκύριακο, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ειρωνικά για τον Πέδρο  κατηγόρησε τον Ισπανό ότι βουτάει «στην πισίνα με φανταστικό τρόπο» και πρόσφατα ο «Special One» κατέληξε να πάρει απάντηση.

«Ξέρουμε πώς είναι ο Μουρίνιο, το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Λέει ένα πράγμα και μετά λέει το άλλο. Θυμάμαι όταν κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης είπε άλλα πράγματα, όταν νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0, εγώ ήμουν στην Τσέλσι, είπε ακόμα περισσότερα. Πέρυσι, στα ντέρμπι της Ρώμης, είπε ακόμα περισσότερα. Πάντα έτσι είναι. 

Όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, μιλά για το πρόγραμμα της ομάδας του ή για έναν παίκτη που πετάγεται στο γήπεδο. Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι πολύ αστείος άνθρωπος. Παίρνω αυτά τα λόγια με ευκολία, γιατί ξέρω ότι τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένταση στο ντέρμπι. Τον ξέρω πολύ καλά, ήταν προπονητής μου κάποτε», θυμήθηκε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μιλώντας στο «Sport Italia».

Ο Πέδρο θυμήθηκε επίσης τη διαδικασία που τον οδήγησε να αλλάξει σύλλογο στην ιταλική πρωτεύουσα, από τη Ρόμα στη Λάτσιο

«Η ιστορία ξεκίνησε από τη συνέντευξη Τύπου, γιατί ανακοινώθηκε ότι θα μείνω εκτός αποστολής. Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να με καλούν πολλές ομάδες, μία από αυτές ήταν η Λάτσιο. Ο Σάρι με ρώτησε "τι συμβαίνει; Είδα ότι έμεινες εκτός ομάδας και ότι υπάρχει πρόβλημα με τον σύλλογο". Απάντησα ότι δεν ήξερα τον λόγο της απόφασης του συλλόγου και ότι έκανα προπόνηση με την δεύτερη ομάδα.  

Προσωρινές αποβολές και νέος κανόνας οφσάιντ: Τι μπορεί να αλλάξει στο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν
PREMIER LEAGUE

09:15 - 19.11.2023

Προσωρινές αποβολές και νέος κανόνας οφσάιντ: Τι μπορεί να αλλάξει στο ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν

H επόμενη συνεδρίαση της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB), που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2024, ενδέχεται να εγκρίνει νέους κανόνες ποδοσφαίρου, ορισμένοι από τους οποίους ενδέχεται να τεθούν σε ισχύ τη σεζόν 2024/25.

Ήθελα να καταλάβω τι συνέβη, γιατί, γνωρίζοντας καλά, ξέρει ότι πάντα προπονούμαι στο μέγιστο. Δεν μίλησα με τον Μουρίνιο. Ήθελα να μιλήσω με τους ιδιοκτήτες, αλλά είπαν ότι δεν ήταν έτσι. Τρεις εβδομάδες αργότερα, με την αγορά κλειστή, ο Σάρι και μου είπε "έλα εδώ, έχω μια θέση για σένα". Είχα ήδη συνεργαστεί μαζί του και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία να παίξω σε ένα ιστορικό ομάδα», κατέληξε.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!