Ο Πινέδα αποθέωσε τον Αλμέιδα αλλά έκανε ντρίμπλα για την φανέλα που θα φοράει στη νέα σεζόν
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Ο Πινέδα αποθέωσε τον Αλμέιδα αλλά έκανε ντρίμπλα για την φανέλα που θα φοράει στη νέα σεζόν

Κώστας Τσίλης 18:09 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 27.02.2024

Για μια ακόμα φορά ο Πινέδα έπλεξε το εγκώμιο του Αλμέιδα μιλώντας σε μεξικάνικο ΜΜΕ, αλλά και πάλι δεν μπήκε στην κουβέντα για την ομάδα που θα παίζει τη νέα σεζόν

Ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό έχει ένα εξαιρετικό όνομα. Και τώρα που βρίσκεται στην εθνική του ομάδα, τον κυνηγάνε όλα τα ΜΜΕ. Και τώρα ήταν η σειρά του Azteca Deportes tv, να πάρει συνέντευξη από τον Μεξικανό χαφ. Αφού πρώτα ο Πινέδα παραδέχθηκε πως το αγαπημένο του ελληνικό νησί είναι η Μήλος, πως θα του άρεσε να παίζει τερματοφύλακας και πως τρελαίνεται για κόκκινες καυτές καραμέλες, για μια ακόμα φορά αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα. 

«Ενας άνθρωπος ταπεινός, εργάτης, παθιασμένος με αυτό που κάνει και αγαπάει τους Μεξικάνους» ήταν η απάντηση του Πινέδα, όταν ρωτήθηκε για τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά περισσότερα από τα λόγια του, αυτό που τα έλεγε όλα για την σχέση του με την Αλμέιδα, ήταν το πόσο φωτίστηκε το πρόσωπο του στην σχετική ερώτηση. Αντίθετα όταν μετά το αγαπημένο του φαγητό που είναι τα τάκος, η κουβέντα πήγε στο μέλλον του, εκεί ο Μεξικανός ξέφυγε με μια ντρίμπλα. 

"Ακόμα δεν ξέρω να σας πω απάντησε" και έσκασε ένα πλατύ και πονηρό χαμόγελο. Μ' ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Άλλωστε η αλήθεια είναι πως αυτή την ερώτηση την κάνουν στον Πινέδα σταθερά μια φορά την ημέρα. Και έχει δοκιμάσει από το να παραπέμψει στον μάνατζερ του, μέχρι και την σημερινή... ντρίμπλα.