Ο προπονητής της Χατάισπορ διαψεύδει πως βρέθηκε ζωντανός ο Ατσού! (pic)
i

Κρίστιαν Ατσού / © Photo by Mark Fletcher/MI News/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο προπονητής της Χατάισπορ διαψεύδει πως βρέθηκε ζωντανός ο Ατσού! (pic)

Sportal newsroom 17:40 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 08.02.2023

Ο τεχνικός της Χατάισπορ, Βολκάν Ντεμιρέλ, διέψευσε ότι ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε ζωντανός μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Κρίστιαν Ατσού! Αρχικά, είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες που μετέφερε ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, σύμφωνα με τις οποίες ο Ατσού είχε απεγκλωβιστεί από τα ερείπια του κτιρίου που διέμενε, μετά τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» Τουρκία και Συρία.

Ωστόσο, σήμερα (8/2) ο προπονητής της τουρκικής ομάδας διέψευσε ότι ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Hurriyet» ανέφερε: «Σας παρακαλώ, μην γράφετε ότι βρέθηκε χωρίς να είστε σίγουροι ότι επέζησε. Οι άνθρωποι έχουν οικογένειες, ελπίδες, η θλίψη και ο πόνος αυξάνονται.

Παράταση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία λόγω του φονικού σεισμού
REST OF THE WORLD

15:41 - 08.02.2023

Παράταση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία λόγω του φονικού σεισμού

Η ομοσπονδία της Τουρκίας ζήτησε παράταση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κατά 10 ημέρες, λόγω του φονικού σεισμού, με το αίτημα αυτό να αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την FIFA.

Δεν υπάρχουν νέα για τον Ατσού και τον τεχνικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ. Δεν θα το έλεγα εάν ήταν στο νοσοκομείο; Θα το πω μόλις έχω νέα. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Οι άνθρωποι δουλεύουν μέρα-νύχτα, ελπίζω ότι και οι δύο θα βρεθούν ζωντανοί».

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα θέση επί του θέματος πήρε και μέλος του ιατρικού τιμ της Χατάισπορ, ο Γκουρμπεΐ Καχβετσί, διαψεύδοντας επίσης το σενάριο πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε ζωντανός.