Ο πρώην προπονητής του Άρη, Χέρμαν Μπούργος, φτιάχνει τις ομάδες του βάσει των ζωδίων: «Πρέπει να ελέγχεις αυτά τα στοιχεία για να βρεις τους ηγέτες σου»

Χέρμαν Μπούργος

i

©intime

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Χέρμαν Μπούργος, φτιάχνει τις ομάδες του βάσει των ζωδίων: «Πρέπει να ελέγχεις αυτά τα στοιχεία για να βρεις τους ηγέτες σου»

Sportal newsroom 17:08 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 16.03.2023

Μία περίεργη συνήθεια για να φτιάχνει ομάδες έχει ο πρώην προπονητής του Άρη, Χέρμαν Μπούργος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Ο Χέρμαν Μπούργος αποτέλεσε προπονητής του Άρη για περίπου έξι μήνες, από τον Φλεβάρη του 2022 μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου. 

Μία περίεργη συνήθεια έχει όμως ο Αργεντινός για να φτιάχνει ομάδες. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «www.tycsports.com», το κριτήριο που έχει για να επιλέγει παίκτες είναι το... ζώδιο. 

Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχολίασε ότι μέσω των ζωδίων μπορείς να ξεχωρίσεις τις προσωπικότητες σε μία ομάδα. Όπως για παράδειγμα το να είσαι Ταύρος και Σκορπιός, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει ότι είσαι ηγέτης. Θέλοντας μάλιστα να επιβεβαιώσει αυτό που ανέφερε, απευθύνθηκε στον πρώην συνεργάτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και νυν τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε

«Πρέπει να ελέγχεις τα ζώδια σ’ ένα γκρουπ για να δεις τους ηγέτες όπως είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, αλλά χρειάζεσαι και τους Ιχθείς. Έπειτα, πρέπει να παρατηρείς. Έχεις τους χαρούμενους, τους ντροπαλούς και αυτούς που θέλουν μόνο να κερδίζουν… Υπάρχουν αυτοί που θα δώσουν μια μπανάνα σ’ αυτόν που θα τους τη ζητήσει ή αυτός που του αρέσει να παίζει χαρτιά ή κάποιος άλλους που λατρεύει τα ταξίδια. Οπότε, ελέγχουμε τον παίκτη για να δούμε τι ακριβώς μπορεί να μας δώσει. Τα σημάδια (των ζωδίων) βοηθούν να καταλάβεις το επίπεδο συναισθηματικής ισορροπίας μιας ομάδας.

Βλέπω πώς μπορούν να συνδεθούν τα σημάδια, αν είναι γραφτό να το γίνει. Έχω καταλάβει κάτι στα τόσα χρόνια. Σκέψου τους πέντε πιο κοντινούς ανθρώπους σου και θα διαπιστώσεις ότι τα σημάδια επαναλαμβάνονται. Με ποιον θα διατηρήσεις ισχυρή φιλία, ποιον θα αγαπήσεις ή με ποιον θα μαλώσεις. Μου αρέσει να μελετώ τις αλληλοεπιδράσεις. Κάποιες φορές πέφτεις έξω. Προσωπικά πάντα έχω σχέση με Κριούς, Ιχθείς και Ταύρους. Ο Σιμεόνε είναι Ταύρος».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τρεις από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και για αυτό που τους ενώνει, το οποίο προφανώς και ήταν το... ζώδιο: «Δείτε τα σημάδια στον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Φραντσεσκόλι. Όλοι τους ήταν Σκορπιοί. Ηγέτες, παθιασμένοι άνθρωποι με ισχυρό χαρακτήρα, όπως η κόρη μου. Παράλληλα είναι συναισθηματικοί».