Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να αγοράσει και δεύτερη ομάδα μετά την επένδυση του στη Ρέξαμ

Ράιαν Ρέινολντς

i

Ρέινολντς / ©Instagram

Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να αγοράσει και δεύτερη ομάδα μετά την επένδυση του στη Ρέξαμ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 15:45 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η αγορά της Ρέξαμ από τον Ράιαν Ρέινολντς και τον συνιδιοκτήτη του Ρομπ Μακέλενεϊ φαίνεται πως μέχρι στιγμής είναι μια τεράστια επιτυχία, όμως ο διάσημος ηθοποιός έχει αρχίσει να σκέφτεται και την αγορά ενός δεύτερου συλλόγου.

Με την Ρέξαμ να έχει συγκεντρώσει 103 βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και να φλερτάρει με την άνοδο στην League Two, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ράιαν Ρέινολντς έχει μπει ήδη στο πειρασμό να αναζητήσει και δεύτερη ομάδα για να αγοράσει αφού βλέπει την τεράστια επιτυχία που έχει η πρώτη.

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ έδωσε περίπου 2 εκατομμύρια λίρες για να πάρει τον πλήρη έλεγχο της Ρέξαμ τον Φεβρουάριο του 2021. Μέχρι τότε οι «δράκοι» άνηκαν στο Wrexham Supporters Trust (WST) και τα 2.000 μέλη που υπήρχαν σε αυτό έπρεπε να ψηφίσουν εάν ήταν υπέρ της εξαγοράς του Ρέινολντς και του Μακέλενεϊ.

«Τρελάθηκε» με τον Μπεν Φόστερ ο Ράιαν Ρέινολντς: «Πώς το έκανες; Είσαι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο» (vid)
PREMIER LEAGUE

09:57 - 11.04.2023

«Τρελάθηκε» με τον Μπεν Φόστερ ο Ράιαν Ρέινολντς: «Πώς το έκανες; Είσαι πολύ μεγάλος για κάτι τέτοιο» (vid)

Ο συνιδιοκτήτης της Ρέξαμ, Ράιαν Ρέινολντς είχε έναν συναρπαστικό διάλογο με τον Μπεν Φόστερ, μετά την αναμέτρηση με τη Νοτς Κάουντι, όπου ο 40χρονος πορτιέρε έγινε ο ήρωας της ομάδας του.

Το 98,6 τοις εκατό έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής τους και οι δύο ηθοποιοί επένδυσαν από τότε άλλα 10 εκατομμύρια λίρες στη Ρέξαμ. 

Ο Ρέινολντς έχει ερωτευτεί τόσο πολύ την Ουαλία και την ομάδα που απ’ ότι φαίνεται θέλει να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 1,5 εκατομμυρίου λιρών στο τοπικό χωριό Μάρφορντ, το οποίο έχει μόλις 2.500 κατοίκους.

Ο 46χρονος εξακολουθεί να έχει προθέσεις στο να αποκτήσει μια δεύτερη αθλητική ομάδα που όπως ακούγεται δεν θα είναι ποδοσφαιρική. Ο Ρέινολντς είναι ένας περήφανος Καναδός και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να εμπλακεί και με το NHL (πρωτάθλημα χόκεϊ).